Politisjef vil ha slettet aviskommentar etter at Sigrid Bonde Tusvik kalte ham «møkkamann»

- Så flott at han setter denne saken i et riktig perspektiv, svarer Tusvik.

REAGERER: Politistasjonssjef Hans Møllebakken i Kirkenes, her sammen med Øst-Finnmark-politimester Ellen Katrine Hætta. Foto: Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
REAGERER: Politistasjonssjef Hans Møllebakken i Kirkenes, her sammen med Øst-Finnmark-politimester Ellen Katrine Hætta. Foto: Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sigrid Bonde Tusvik ble nylig kåret til årets morsomste på Komiprisen 2015, og har den siste tiden også markert seg som en engasjert deltaker i samfunnsdebatten. Lørdag var hun konferansier foran Stortinget i anledning den europeiske aksjonsdagen for flyktninger, og sa etterpå til Dagbladet at det er flaut og tåpelig at Norge ikke tar imot flere flyktninger.

Fredag skrev hun også om det samme emnet i Dagsavisen under overskriften «En drittsekk krysser sitt spor». I teksten omtalte hun «politikerne» som «erkedrittsekkene», og hun beskriver ulike måter flyktningene som nå kommer til Norge blir behandlet og tatt i mot:

«Folk er desperate på vegne av flyktninger som GÅR gjennom Europa og Russland, og til slutt må SYKLE over grensa til Norge for å søke asyl. Kirkenes politistasjon, ved stasjonssjef Hans Møllebakken, har svart med følgende beskjed: «Vi har gått en runde med oss selv og regelverket, og vi kommer fra nå av til å opprette straffesak overfor sjåførene som bringer dem over grensa». Gratulerer, møkkamann!», skriver hun.

Ber om sletting Det har falt nevnte politistasjonssjef Møllebakken tungt for brystet, skriver Sør-Varanger avis. Tusviks tekst er lagt ut på Dagsavisens debattnettsted nyemeninger, og Møllebakken vil ha den slettet derfra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.