Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politisjefens bror slått til døde

SKIEN (Dagbladet): Politiet i Skien pågrep i går en 22-årig mann fra Porsgrunn, som brutalt skal ha slått ned en 29 år gammel mann forrige lørdag. 29-åringen, en yngre bror av byens politiinspektør, ble funnet død i sin leilighet sist søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Porsgrunnsmannen ble i går siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Siktede ble pågrepet ved 14-tida i Porsgrunn sentrum. Han befant seg på bopel sammen med sin 17-årige venninne. Sistnevnte var også etterlyst i saken, da hun var vitne til at den 29-årige porsgrunnsmannen ble slått ned.

Mannen som i går ble pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, erkjente overfor skienspolitiet at han hadde slått ned mannen som seinere døde.

Dette får Dagbladet opplyst av konstituert politimester i Skien, Petter Sødal.

22-åringen skal for øvrig ha forklart at han ikke har kjent til følgene av voldsepisoden.

Den fatale voldsepisoden fant sted like utenfor utestedet Banken i Porsgrunn natt til lørdag 11. juli.

Den 29-årige selgeren hadde ferie da den tragiske hendelsen inntraff. Han ble funnet død i sin leilighet i Åmotbakken i Porsgrunn søndag for fem dager siden. Ifølge obduksjonsrapporten hadde han på dette tidspunkt ligget død en stund, minst et døgn.

- Vi knytter volden til det seinere dødsfallet, sier Sødal til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!