Politisk filter

Trenger politikere mer Møllers tran?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fremskrittspartiet har opprettet krisetelefon for partiets tillitsvalgte rundt om i landet. Når gode råd er dyre, er det billigst å ringe til hovedkvarteret og be om hjelp. Derfra får de også andre gode råd, slik som å vente med å sende avisinnlegg som er skrevet i harnisk. Kort sagt, telle til ti før man kaster seg inn i debatten. Generalsekretær Geir Mo prøver å avdramatisere det hele. Han omtaler telefonen nærmest som en utvidet sentralbordtjeneste. Men hvorfor ikke si det som det er?

Det ville vært overraskende om Frp ikke hadde en beredskapsplan for små og store kriser. I en valgkamp er politikere gjenstand for en intens nyhetsovervåking i alle kanaler 24 timer i døgnet, syv ganger i uka. På noen øyeblikk kan et sleivspark i en blogg havne på forsiden av nettavisene. I en slik medievirkelighet er det bare glade amatører som opererer med kontortid. Og amatører er de ikke lenger i Frp. Partiet er i ferd med å bli like profesjonelt og striglet som sine største konkurrenter; det kurses og drilles landet rundt, akkurat slik Arbeiderpartiet har oppdratt og utdannet sine tillitsvalgte i alle år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer