Politistasjoner angrepet etter dødsulykke

Ni tjenestemenn skadd og bygninger og biler satt i brann i Paris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere politistasjoner i forsteder til Paris ble angrepet søndag etter at to tenåringer døde i en kollisjon med en politibil.

Åtte polititjenestemenn og en brannmann ble skadd i angrepene. En politistasjon i Villiers-le-Bel ble satt i brann og en annen ble Arnouville ble vandalisert.

Urolighetene brøt ut da to ungdommer på 15 og 16 mistet livet da de krasjet med en politibil i 18-tiden, i Villers-le-Bel, nord for Paris.

Forholdet mellom politiet og ungdommer i Paris forsteder er spent. Etter at to innvandrerungdommer i 2005 mistet livet mens de flyktet fra politiet, brøt det ut to måneder lange voldsomme opptøyer  som spredte seg til andre deler av landet.

(NTB)

<strong><b>BILER I BRANN:</strong></b> En politibil patruljerer i gatene, like ved vraket av en utbrent bil. Flere politistasjoner ble angrepet, etter at to gutter døde i en kollisjon med en politibil, i Villiers-le-Bel, nord for Paris. Foto: SCANPIX/REUTERS/Gonzalo Fuentes
BILER I BRANN: En politibil patruljerer i gatene, like ved vraket av en utbrent bil. Flere politistasjoner ble angrepet, etter at to gutter døde i en kollisjon med en politibil, i Villiers-le-Bel, nord for Paris. Foto: SCANPIX/REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer
HOLDER VAKT: Politi holder vakt ved stedet der to gutter døde etter å ha kollidert med en politibil.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer