Polititabbe under håndjern-sex

Politimannen tok jobben seriøst, og brukte håndjern på elskerinnen da de skulle ha sex. Det ble enda mer spennende da han fant ut at nøklene til håndjernene var borte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du først skal ha eksperimentell sex, og bruke håndjern under akten, er det én gylden regel: Pass på at du har nøklene. Det fikk den engelske politimannen og elskerinnen hans smertelig erfare.

Politimannen, som hadde fri fra jobben, tok med elskerinnen til et telt på en lokal campingplass. Der begynte sexleken, og politimannen lenket han kvinnen fast med håndjern, etter vanlig arrestasjonsrutine.

Moroa tok brått slutt da han fant ut at nøklene var borte. Politimannen måtte gå ned til politistasjonen i Lyndhurst i Hampshire, og fortelle at han hadde brukt politieffekter på fritida, og trengte et ekstra sett med nøkler, skriver nyhetstjenesten Ananova.

- Det er positivt at våre betjenter tar jobbtreninga så alvorlig, ikke minst betjenten som måtte låne nøkler til håndjernene mens han ikke var på vakt, sa styreformann i politiforeninga, Alan Gorden på et møte etter episoden.