Politivakta: - Jeg vet ikke om jeg hadde sovet så godt i natt om jeg var ham

Mann nekter å la seg evakuere, men har gjort seg klar.

STORE BEVEGELSER: Flere hus evakueres som følge av mye bevegelse i fjellpartiet Mannen. En innbygger, som bor i dette rasutsatte huset, nekter å evakuere. Foto: LARS SMISETHJELL, ÅNDALSNES AIVS og Åknes Tafjord IKS
STORE BEVEGELSER: Flere hus evakueres som følge av mye bevegelse i fjellpartiet Mannen. En innbygger, som bor i dette rasutsatte huset, nekter å evakuere. Foto: LARS SMISETHJELL, ÅNDALSNES AIVS og Åknes Tafjord IKS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅNDALSNES (Dagbladet): Elleve personer er bosatt innen området geologene mener er et risikoområde for å bli truffet av raset fra fjellpartiet Mannen i Romsdalen.

Nekter å dra - Alle har latt seg evakuere, bortsett fra en, sier operasjonsleder Øyvind Sund ved Nordmøre- og Romsdal politikammer.

Det er politiet som i samråd med Rauma kommune og skredeksperter har bestemt at det skal foretas evakuering etter at raset i fjellpartiet "Mannen" i Rauma trolig vil bli betraktelig større enn tidligere antatt.

- Han nekter å forlate gården sin?

- Ja, men det har ikke vært snakk om noen tvangsevakuering. Han har imidlertid tatt noen forberedelser. Blant annet har han klargjort bilen og satt den i rett kjøreretning.

Ville ikke sovet godt - Kan det bli snakk om tvangsevakuering?

- Det er noe vi hele tiden må vurdere. Nå vil han bli varslet om noe dramatisk skjer. Blir det kritisk vil han nok bli tvangsflytta fra boligen sin, sier Sund.

Det spørs hvor godt han sover i natt. Jeg hadde imidlertid ikke sovet særlig godt om jeg var ham, sier Sund til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer