Polske håndverkere pågrep polsk tyv

En 19 år gammel polsk gutt ble pågrepet av polske håndverkere etter at han hadde klatret inn gjennom et vindu i andre etasje i en bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den polske innbruddstyven forsøkte først å knuse vinduet i inngangsdøra, men skal ikke ha lyktes med det. Politiet i Asker og Bærum ble ringt opp av de polske arbeiderne klokka 18.15. Innbruddet skjedde i en bolig på Bekkestua i Bærum.

- Ble overrasket - Deretter skal han ha funnet en stige og klatret opp til et vindu i husets andre etasje. Der krøp han inn. Tre polske arbeidere som jobbet et annet sted i huset hørte at noe var på ferde i andre etasje. Da 19-åringen var i ferd med å fylle opp en bag med verdisaker, ble han overrasket av håndverkerne, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Asker og Bærum politidistrikt.

Innbruddstyven skal ikke ha satt seg alvorlig til motverge da landsmennene tok seg av ham.

- Han forstod nok raskt at slaget var tapt. Vi har hentet tyven og satt ham i arresten, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen.

Politiet i Asker og Bærum er oppmerksomme på at det er høytid for innbrudd, men det skal ikke ha blitt registrert ekstra mange nå de siste dagene.