Poltiet: - Enkeltstående oppgjør

KRISTIANSAND (NTB): Politiet i Kristiansand frykter ikke noen bandekrig mellom motorsykkelklubbene Genocide og Chopper etter at en mann i natt ble skutt i beinet. Mannen ble skadd da det ble skutt mot Choppers lokale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet tror dette er et enkeltstående tilfelle.

  - Vi har ikke noe grunnlag for å tro at det her dreier seg om et oppgjør mellom de to klubbene. Det kan like gjerne være et oppgjør mellom to personer, sier politiavdelingssjef Ragnar Ringvold ved Kristiansand politistasjon til NTB.

  Den skadde mannen ble brakt til Vest-Agder Sentralsykehus. Det var lørdag formiddag ennå uklart hvor omfattende skader han har fått. Mannen ble trolig skutt med en hagle.

I avhør

Skyteepisoden fant sted etter at medlemmer i de to mc-klubbene begynte å slåss på et utested i Kristiansand.

  - Vi kom til stedet og fikk roet gemyttene, men etter kort tid dro medlemmer av Genocide opp til Choppers lokaler noen kilometer utenfor Kristiansand sentrum. Der ble det avfyrt et skudd inn i lokalene, og en mann ble truffet i beinet, sier Ringvold.

  Flere av medlemmene i de to mc-klubbene satt lørdag formiddag i avhør hos politiet. Ingen er foreløpig siktet for å ha avfyrt skuddet.

  Fem etterforskere ved Kristiansand politistasjon jobbet lørdag morgen med saken, og vitneavhørene vil fortsette ut over dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer