Poltiet jakter på væpnet mann

En mann med pitbull truet i natt politiet med pistol. Senere på natta kan samme mann ha avfyrt skudd i Møllergata i Oslo. Mannen er forsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 00.28 i natt stoppet en politipatrulje en mann i Sverdrupsgate på Grünerløkka i Oslo. Patruljen ville sjekke mannen, men da dro han opp pistol og truet de to politifolkene. Deretter klarte han å stikke av.

Mannen er i 30-åra, rundt 1.90 høy og norsk av utseende. Politiet er nå ute med patruljer og leter etter mannen. Men han er var ondsdag ettermiddag ennå ikke funnet og brakt inn.

- Forskjellige vitner har i løpet av natta sett en mann med pistol som ligner på beskrivelsen av mannen som stakk av, opplyser operasjonsleder Kjell Bjørklund ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Mannen hadde med seg en pitbull-lignende hund. Vi etterforsker nå saken og prøver å pågripe vedkommende, sier Bjørklund.

Avfyrte skudd i Møllergata

Senere på natta fikk politiet varsel om at skudd ble avfyrt på Ansgar hotell i Møllergata.

- Det skjedde mellom 03.30 og 04.00. En mann avfyrte et ukjent antall skudd inne på et rom på Ansgar Hotell.

- Ingen er skadet. Mannen avfyrte skuddene ved siden av en annen som satt i en sofa på rommet. Vitnebeskrivelsene vi har fått kan tyde på at det dreier seg om samme person, sier Bjørklund.

Mannen løp deretter ut fra hotellet. Han skal ha kommet seg inn ved å henvende seg til resepsjonen og sagt at han skulle besøke en venn.

Hotellet brukes i dag som hospits. Den mistenkte er ikke bosatt der.