Pondus med helskjegg

I dag var det Pondus-lansering for pressen - selvsagt i fotballens tegn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Passende nok foregikk lanseringen på Bohemen - en fotballpub hvor Vålerengas supportere til vanlig holder til. Den Liverpool-gale bussjåføren Pondus har sammen med kameraten og jentefuten Jokke fått et helt blad å boltre seg i. Bladet kommer i salg fra i morgen.

Mange av stripene har tidligere vært på trykk i bladet Ernie og i flere norske aviser, deriblant Dagbladet. Men noe nytt er det også. Blant annet får vi se Pondus med helskjegg - naturligvis etter et veddemål med Jokke.

Tegnerne tar hevn

- Endelig kan de som aldri ble voksne, de som satt bakerst i klassen og digget AC/DC og Kiss og tegnet rektor med Hitler-bart ta sin hevn over oss som hørte på hva læreren sa. De kan være useriøse og umodne hele tiden - så lenge de er flinke til å tegne, kåserte Are Kalvø, for anledningen iført norsk landslagsdrakt.

Av andre serier i bladet kan nevnes Øverlis egen Riskhospitalet (kjent fra Magasinet), Lars Lauviks Eon, og den svenske serien Rocky, som gikk som gjestestripe i Dagbladet tidligere i år.

Øverli møter leserne

Dagbladet.no stilte ikke Frode Øverli noen spørsmål - det vil vi overlate til leserne når Pondus' skaper stiller til nettmøte kl 12.30 i morgen. Send inn ditt spørsmål nå!

EGET BLAD: Pondus med en øl i Øverlis ferske strek.
MØTER LESERNE:Frode Øverli svarer på lesernes spørsmål i morgen klokka 12.30.