Popstjerne beskyldt for voldtekt

Simply Red-vokalist Mick Hucknall slapp i går ut av arresten etter å ha blitt beskyldt for voldtekt. En engelsk avis raser og forlanger anonymisering av voldtekts-anmeldte menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Popstjerna fortviler etter at saken ble offentlig kjent.

- Selv om det ikke blir noe av saken, tenker folk at det er ingen røyk uten ild. Slik dritt fester seg, sier Norman Brennan i Offerforeningen til avisen The Mirror.

Den engelske avisen startet i dag en kampanje for å forhindre at flere menn skal oppleve det samme som Hucknall. De forlanger at pressen ikke får bruke navn før den voldtekts-anklagede er dømt.

Taust politi

- Vi må ta voldtekts-påstander alvorlig. Men menn fortjener ikke å bli hengt ut med mindre de blir kjent skyldig i retten, sier den pensjonerte dommeren Sir Frederick Lawton til avisen.

Mick Hucknall (40) ble søndag arrestert hjemme etter at en kvinne gikk til politiet og sa at han hadde tiltvunget seg sex med ham. 40-åringen er kjent for sine mange kvinnehistorier og ville liv, og da arrestasjonen ble kjent, ringte aviser og tv-kanaler fra hele verden. Hans agent, Barbara Charone, prøvde først å avstå fra å kommentere, men måtte bare gi opp.

- Det var et galehus. Alle var under et voldsomt press, forklarer hun.

I går fastslo Surrey-politiet at det ikke finnes bevis mot Hucknall, og de henla straks saken. Utover dette nektet politiet å kommentere saken. De dro deretter ut til herskapshuset hans og fortalte at han ikke lenger var mistenkt.

Nekter å prate med pressen

Surrey-politiet ble nylig kritisert for å ha arrestert en annen rockestjerne etter at han ble anklaget for voldtekt - uten at det kunne bevises. Han ble blankt frifunnet forrige måned.

- Mick er helt ødelagt. Ingen kan forstå hvor opprivende slikt kan være. Han voldtok ingen, og det er latterlig å påstå noe slikt, sier en venn av Hucknall til The Mirror.

Hovedpersonen selv holdt seg i hele går inne i sitt seks soveroms store hus med tennisbane, basseng, innsjø og fotballbane. Festløven har tidligere blitt koblet med Wonderbra-modellen Adriana Sklenarikova, Catherina Zeta Jones, Steffi Graf og en rekke andre kjente modeller.

Siden 1985 har han og bandet solgt 40 millioner plater.

Les mer om voldtekts-saken og Hucknalls ville liv hos

The Mirror

.

BEDÅRENDE RØDHÅRING: Mick Hucknall er kjent for sine vakre kvinner. Han satte ikke pris på å bli kalt voldtekts-mann.