Porno-morderen kan ha drept flere.

Canadisk politi vil sjekke parteringsdrap i USA etter nytt parteringsdrap.

MISTENKT: Politiet i Montreal sier det vil innhente opplysninger om en drapssak i USA hvor et lik ble funnet partert i Los Angeles i januar. Luka Rocco Magnotta er mistenkt for å ha drept en kinesisk student i Montreal, for så å partere liket og sende kroppsdeler til flere mottakere. Foto: INTERPOL / REUTERS / NTB SCANPIX
MISTENKT: Politiet i Montreal sier det vil innhente opplysninger om en drapssak i USA hvor et lik ble funnet partert i Los Angeles i januar. Luka Rocco Magnotta er mistenkt for å ha drept en kinesisk student i Montreal, for så å partere liket og sende kroppsdeler til flere mottakere. Foto: INTERPOL / REUTERS / NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Montreal sier det vil innhente opplysninger om en drapssak i USA hvor et lik ble funnet partert i Los Angeles i januar.

Luka Rocco Magnotta, som er mistenkt for å ha drept en kinesisk student i Montreal, for så å partere liket og sende kroppsdeler til flere mottakere, var på USAs vestkyst da drapet i Los Angeles ble begått, opplyser politiet i Montreal.

Det er foreløpig uklart om Magnotta også var innom Los Angeles på turen, sier polititalsmann Ian Lafreniere.

De canadiske etterforskerne vil nå ta kontakt med politiet i Los Angeles for å innhente opplysninger om drapet på 66 år gamle Hervey Medellin. Hans avskårne hode, hender og føtter ble funnet i en park i Los Angeles i januar.

- Vi vet at vår mistenkte var en person som reiste mye. Vi forsøker nå å gå opp ruten hans og se hvor han har vært. Det er ikke enkelt, sier Lafreniere.

Magnotta er nå i varetekt i Tyskland. Han ble pågrepet i Berlin mandag etter å ha flyktet fra land til land.

(NTB)