Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Porsche-topp pågrepet etter razzia

En sjef hos den tyske bilprodusenten Porsche er pågrepet i forbindelse med politiets etterforskning av svindel med diesel-utslippsdata.

PÅGREPET: En sjef i bilprodusenten Porsche er pågrepet, to dager etter at tyske myndigheter gjennomførte en razzia mot et titalls lokaler tilhørende selskapet. Foto: AFP PHOTO / Tobias SCHWARZ / NTB Scanpix
PÅGREPET: En sjef i bilprodusenten Porsche er pågrepet, to dager etter at tyske myndigheter gjennomførte en razzia mot et titalls lokaler tilhørende selskapet. Foto: AFP PHOTO / Tobias SCHWARZ / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Porsche-toppleder Oliver Blume har informert de ansatte om at påtalemyndigheten i Stuttgart har pågrepet en sjef, sier en talsperson for selskapet.

Så langt har det ikke kommet informasjon om hvilken stilling den pågrepne personen har.

Pågripelsen skjer to dager etter at tyske myndigheter gjennomførte en razzia mot et titalls lokaler tilhørende Porsche.

Aksjonen ble utført som følge av mistanke om svindel, samt reklamejuks. Porsche har bekreftet at myndighetene har beslaglagt dokumenter og lover å samarbeide fullt ut med etterforskerne.

Porsche er et av luksusmerkene i Volkswagen-gruppen, som i 2015 innrømmet å ha fusket med utslippstester for dieselbiler.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling