Portforbud-krangel: - Marerittet

Leder for bydelsutvalget i Stovner, Rashid Nawaz, tror ikke portforbud er veien å gå for å få ned Oslo-smitten. - Vi trenger vaksiner, sier han.

BA OM PORTFORBUD: Athithan Kumarasamy ønsker et portforbud i Oslo. Det er ikke kollegaen enig i. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BA OM PORTFORBUD: Athithan Kumarasamy ønsker et portforbud i Oslo. Det er ikke kollegaen enig i. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag tok bydelspolitiker Athithan Kumarasamy (Ap) til orde for et portforbud i Oslo, etter å ha sett folk, og særlig barn, tett i tett i Liabakken på Vestli i bydel Stovner.

Han mener at det nå er på tide å stenge helt ned i tre uker. Eventuelt å innføre portforbudet bare i bydeler med mye smitte, selv om det kan bli vanskelig.

- Vi kommer aldri i mål med disse «småtiltakene» hele tida. Da er det bedre å stenge fullstendig ned i tre uker. Jeg ønsker et portforbud etter klokka 17 alle dager, og prioritert vaksinering, sa han til Dagbladet mandag.

Timer seinere innførte byrådsleder Raymond Johansen de mest inngripende tiltakene i hovedstaden noensinne. Nå er det ikke lov til å ha besøk av mer enn to personer, og mange elever må ha hjemmeskole.

Kumarasamy fastholder tirsdag at portforbud er veien å gå.

- Vi kommer til å lande på portforbud. Det er bare å se til andre land. Vi skaper mange problemer i samfunnet ved å hale dette ut og bruke en evighet, sier han.

- Ikke løsningen

Leder for bydelsutvalget i Stovner, Rashid Nawaz (Ap), går nå ut mot sin partifelle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer