SPERRET AV: - Vi fikk melding fra en turgåer, og har sperret av et område i skogen, fortalte operasjonsleder Rune Ullsand ved Oslo politidistrikt tidligere i kveld. Bildet er tatt ved Tårnåsen skole og viser politifolk som har rykket ut for å undersøke funnet. Foto: Daniel Dale Laabak
SPERRET AV: - Vi fikk melding fra en turgåer, og har sperret av et område i skogen, fortalte operasjonsleder Rune Ullsand ved Oslo politidistrikt tidligere i kveld. Bildet er tatt ved Tårnåsen skole og viser politifolk som har rykket ut for å undersøke funnet. Foto: Daniel Dale LaabakVis mer

Pose med fenghetter funnet i skogen ved Oslo

Bombegruppa på vei for å sikre funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk i kveld klokka åtte melding om det som ble vurdert som mulig sprengstoff i skogen mellom Tårnåsen i Oppegård og Prinsdal lengst sør i Oslo.

En halvtime før midnatt slår operasjonsleder Vidar Pedersen fast at det dreier seg om fenghetter.

- Vi har rykket ut og funnet en pose med fenghetter. Bombegruppa har vurdert at det kan være ustabilt, og har rykket ut for å sikre funnet, sier Pedersen som ikke kan si noe mer nøyaktig om mengden av fenghetter.

Meldinga om funnet kom fra en turgåer, og politiet har sperret av et område i skogen.

Operasjonsleder Rune Ullsand ved Oslo politidistrikt sa tidligere i kveld at det ikke er noen fare for beboere i nærområdet.

Etter det Dagbladet får opplyst er det et ulendt terreng i området der funnet er gjort.