- Posen ble forsiktig satt ned inntil en busk

Her er polities etterforskere ved funnstedet i ettermiddag. Hadde ny samtale med hovedvitne.

GJENNOMGIKK AVHØR: Politioverbetjent Kari Marie Kjelstad og andre etterforskere var i dag hos den eldre kvinnen som fant posen med den døde babyen, ved foten av en av buskene like til høyre for politikvinnen på bildet. Foto: BJØRN LANGSEM
GJENNOMGIKK AVHØR: Politioverbetjent Kari Marie Kjelstad og andre etterforskere var i dag hos den eldre kvinnen som fant posen med den døde babyen, ved foten av en av buskene like til høyre for politikvinnen på bildet. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet hadde i 15-tida en ny samtale med den eldre stavangerkvinnen som fant bæreposen med den døde jentebabyen utenfor huset sitt. Etter det Dagbladet.no forstår skal etterforskerne ha gjennomgått vitnets forklaring steg for steg for å forsikre seg om alle relevante detaljer ble tatt med i gårsdagens avhør.

Samtidig foretok flere andre politifolk nye avhør og rundspørringer i nabolaget

Posen ble plassertDet er ennå et mysterium hva som har skjedd med den døde jentebabyen i Stavanger og hvorfor den som etterlot seg spedbarnet valgte å gjøre det i det fredelige villastrøket på Vådland.

Etterforskerne som nå prøver å finne den eller de som sto bak utelukker etter det Dagbladet.no forstår at bæreposen med det døde spedbarnet har blitt kastet inn mot hagen fra gata. Tvert imot tyder alt på at noen har gått til fots noen skritt inn i den korte og smale innkjørselen i Asbjørnsensvei 10 og bevisst satt papirposen ned på et sted der den var godt synlig om noen passerte på vei til eller fra inngangsdøra til villaen.Ifølge den eldre kvinnen som gjorde sjokkfunnet, hadde den hvite Cubus-papirposen blitt plassert stående med bunnen ned, ved siden av en lav busk, akkurat i overgangen mellom brostein og plen. Det får Dagbladet.no opplyst fra politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer