«Posh» er Celinas nye slankevenn

Celina Midelfart har vært på ei ukes luksuscruise i Italia sammen med Victoria Beckham. De to er begge Atkins-entusiaster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Celina har fått enerett på å selge 15 av lavkarbo-produktene til Dr.Atkins i Norge gjennom sitt selskap Midelfart Holding.

Celinas på flere fronter

Men Celina har mer enn slanking på programmet. Fra luksusyachten i Italia, tar hun i dag turen til Ekebergrestauranten i Oslo. De skal hun være på et UNICEF-seminar. Temaet som skal diskuteres er hvorvidt sosialt ansvar gir bedrifter et konkurransefortrinn. Selv har hun samarbeidet med UNICEF siden 2002.


- Celina har vært med på å utvikle strategi for næringslivet, og har hatt et stort engasjement, sier generalsekretær i UNICEF Norge, Kjersti Fløgstad.

- Hun sier selv at hun ikke bruker så mye tid, men det er få frivillige som legger ned så mye arbeid. Hennes kompetanse og kunnskap er svært nyttig for oss, sier Fløgstad.

Møtte «jern-Mike»


Om bord på Yachten i Italia skal også motekongen Roberto Cavalli og kjendisfotografen Massimo Gatti ha kost seg. Ifølge Se og Hør møtte Celina også (eks) boksekonge Mike Tyson.

Om ikke Celina får drahjelp fra Victoria Beckham i markedsføringen av Dr. Atkins slankeprodukter, kan hun trøste seg med at hun har lokket til seg Anders Ström, som tidligere jobbet for rivalen Fedon Lindberg. Ström gjorde kuvending i august, og er nå divisjonsdirektør for helse i Midelfart.

SLANKEFRELSTE: Victoria Beckham (v) og Celina Midelfart var sammen på en ukes cruise i Middelhavet, de er begge store Atkins-entusiaster.