Fengslet i Japan

- Positive signaler

Ingrid Martinussen blir trolig løslatt i morgen.

STYRKET I TROEN: Bistandsadvokat Farid Bouras har fått entydige signaler på at den norske studente Ingrid Martinussen blir lølslatti morgen. - Jeg er styrket i troen på at Ingrid nå blir lsøaltt, sier Bouras. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
STYRKET I TROEN: Bistandsadvokat Farid Bouras har fått entydige signaler på at den norske studente Ingrid Martinussen blir lølslatti morgen. - Jeg er styrket i troen på at Ingrid nå blir lsøaltt, sier Bouras. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOKYO (Dagbladet): - Jeg har fått klare signaler på at Ingrid Martinussen blir løslatt i morgen, sier bistandsadvokat Farid Bouras i Advokatfirmaet Elden til Dagbladet.

Bouras har i flere dager jobbet med saken, etter at i slutten av forrige uke kom til Tokyo, for å bistå den norske masterstudenten Ingrid Martinussen (32).

- Tilbakemeldingen fra min japanske advokatkollega - Shota Yamaguchi - som har vært i direkte kontakt med statsadvokaten i distriktet Saitama, er at påtalemyndigheten i Japan vil løslate Ingrid, sier Farid Bouras.

Vurderer hele saken

Det var ventet at statsadvokaten vil ta en avgjørelse om fortsatt varetekt eller løslatelse i dag. Men etter at bistandsadvokat Farid Bouras mandag morgen japansk tid, overleverte ny dokumentasjon til etterforskerne, ville statsadvokaten gå gjennom hele saken på nytt.

- Jeg har sporet opp kvinnen som Ingrid Martinussen bestilte kaker fra. Kvinnen oppholder seg nå i delstaten Kentucky i USA. Jeg har nå fått hele Twitter-tråden - også den private delen som politiet i Japan ikke har funnet, sier Bouras til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer