Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Postbud bet hund

Historien fra Sydney om mannen som bet naboens hund Fasto (Feiten) har gått verden over. Men det er slett ikke er første gang en mann har bitt en hund, ifølge Romsdals Budstikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede på 60-tallet bet et postbud i Molde en hund i Skogveien i Molde, kan Anders Hattrem (58) ved Postens budavdeling i byen fortelle.

Lå på lur

Hunden, en brun og svart airdale-terrier, kom alltid fykende når det skranglet i postkasse-lokket. Postmannen ble lei av hundens daglige angrep, og la seg en dag ned bak garasjen idet bikkja kom halsende ned gangveien mot postkassa. Idet hunden rundet hjørnet, kastet postmannen seg fram og bet hunden i den ene bakfoten.

Hattrem kjente hundeeieren og var nabo til postmannen, som på denne måten ga hunden en uforglemmelig opplevelse. Siden har denne historien levd i beste velgående ved budavdelingen på postkontoret, selv om den ikke har fått samme oppmerksomhet som hendelsen i Australia.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media