Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Posten-ansatt slenger pakkene rett inn i bilen: 
- Provoserende

- Ikke akseptabelt, svarer Posten. 

- PROVOSERENDE: Cai Christian Røhme delte denne videoen på Facebook: - Reaksjonene har vært voldsomme. Posten svarer med at dette ikke er slik man skal håndtere pakker. Video: Facebook / Cai Christian Røhme Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Videoen taler for seg selv, det må man ærlig innrømme. Man bør kunne forvente en viss profesjonalitet, sier Cai Christian Røhme (31), som publiserte videoen på Facebook, til Dagbladet.

I videoen, som du kan se øverst i saken, ser man en Posten-medarbeider slenge pakker inn i en ventende postbil. Videoen ble filmet i Møre og Romsdal om ettermiddagen 2. januar. Den ble publisert på Facebook 11. januar.

- Provoserende

Røhme bor selv i Tønsberg, og fikk tilsendt videoen av en venn av den som filmet. Han forteller Dagbladet at han ble provosert.

- Jeg syntes det var helt feil at noen kan komme unna med dette. En blir provosert når man ser noen ikke bry seg om andres ting. Man må kunne forvente litt yrkesstolthet.

Han påpeker at han ikke skjærer alle Posten-medarbeidere over én kam:

- Men dette er ikke helt heldig. Det er kjedelig for Posten som selskap, men en må ta konsekvensene av handlingene sine i 2017.

- Voldsomme reaksjoner

I skrivende stund har videoen 155 000 visninger.

Knut Sindre Velle er mannen som tok fram mobiltelefonen og filmet postmannen.

- Jeg synes ikke det hører hjemme å håndtere pakker på den måten. Det kan være knuselige og skjøre ting som kan bli ødelagt.

Hverken Velle eller Røhme tenkte at reaksjonene kom til å bli så store.

- Reaksjonene har vært voldsomme. Jeg forstår at folk er irriterte og provoserte på måten pakkene har vært behandlet på, men jeg hadde ikke trodd at det skulle ta så av, forteller Velle til Dagbladet.

- Ikke akseptabelt

Pressesjef i Posten, John Eckhoff, sier til Dagbladet at er kjent med videoen.

- Dette er ikke en akseptabel måte å håndtere pakker på. Med en gang vi fikk vite om saken fulgte lokale ledere opp. Denne videoen er godt kjent internt, og vi vet at dette ikke er riktig måte å håndtere pakker på, sier han.

- Folk er ikke vant til at Posten opptrer på den måten, så det er sånn sett positivt at folk har tillit til oss, og at de reagerer når de ser noe slikt.

Posten vil ikke kommentere hvilke konkrete konsekvenser hendelsen har fått for den ansatte.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!