Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Postlevering i Malmö stoppet etter at ansatte kjente «smerte i hendene»

To personer er sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidlig onsdag morgen meldte politiet at en bombegruppe ble sendt for å undersøke all post som har blitt sortert i Postnords postterminal i Malmö i natt.

To personer har blitt fraktet til sykehus etter å ha kjent smerter i hendene da de jobbet der. Dette bekrefter politiet.

All post fra terminalen stoppes.

- For at folk ikke skal bekymre seg, tar vi de nødvendige tiltakene, noe som betyr at det vil bli store forsinkelser i postlevering, sier Åsa Emanuelsson, talsperson for politiet i region Syd, til Expressen.

Politiet har flere patruljer på plass og en bombegruppe ble tilkalt, melder Aftonbladet.

- Dette håndteres av av bombegruppen og sakkyndige innen dette området, sier Emanuelsson.

Det er sakkyndige innen kjemiske, biologiske, radioaktive og eksplosive stoffer som har blitt bedt om å finne ut av hva som som kan ha forårsaket skadene.

Postnord kan ikke bekrefte hva som har hendt, men mistenker at det kan dreie seg om noe som har lekket ut fra en pakke, ifølge SVT.

- Det vi kan si er at medarbeidere har opplevd ubehag etter kontakt med noe vi ikke vet hva er. Man kan anta at det er en lekkasje fra en forsendelse, sier Mara Ibsen, Postnords pressevakt.

Saken oppdateres.