Postmann hamstret 40 000 brev

Fant over et tonn med post og pakker som aldri ble levert.

SEIN POST: Dette bildet, frigitt av statsadvokaten i New York, viser litt av posthaugen som ble funnet hjemme hos den 67 år gamle postmannen. Foto: REUTERS/U.S. Attorney's Office/NTB Scanpix
SEIN POST: Dette bildet, frigitt av statsadvokaten i New York, viser litt av posthaugen som ble funnet hjemme hos den 67 år gamle postmannen. Foto: REUTERS/U.S. Attorney's Office/NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var etter at sjefen la merke til at postmannens privatbil var full av ulevert post, at politiet ble tilkalt.

Hjemme hos den 67 år gamle postmannen fra New York i USA fant etterforskerne ikke mindre enn 40 000 uleverte brev og pakker. Tilsammen 1,1 tonn med post, hvor de eldste forsendelsene var poststemplet i 2005, har aldri kommet lengre enn den gamle postmannens leilighet.

I forhørsretten sier hans forsvarer at klienten lider av depresjon, melder BBC.

67-åringen ble postmann i 2001, og har hatt en fast rute i bydelen Brooklyn i New York de siste 11 årene.

Da postvesenets egne etterforskere konfronterte mannen om de uleverte brevene i bilen hans, skal han ha fortalt at disse har ligget der i et halvt år og noen dager, og at han ikke har levert posten på grunn av forskjellige personlige grunner.

Han er nå sluppet løs i påvente av at saken skal opp i retten. Løslatelsen forutsetter at han holder seg unna et overstadig alkoholforbruk.