SEIN POST: Dette bildet, frigitt av statsadvokaten i New York, viser litt av posthaugen som ble funnet hjemme hos den 67 år gamle postmannen. Foto: REUTERS/U.S. Attorney's Office/NTB Scanpix
SEIN POST: Dette bildet, frigitt av statsadvokaten i New York, viser litt av posthaugen som ble funnet hjemme hos den 67 år gamle postmannen. Foto: REUTERS/U.S. Attorney's Office/NTB ScanpixVis mer

Postmann hamstret 40 000 brev

Fant over et tonn med post og pakker som aldri ble levert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var etter at sjefen la merke til at postmannens privatbil var full av ulevert post, at politiet ble tilkalt.

Hjemme hos den 67 år gamle postmannen fra New York i USA fant etterforskerne ikke mindre enn 40 000 uleverte brev og pakker. Tilsammen 1,1 tonn med post, hvor de eldste forsendelsene var poststemplet i 2005, har aldri kommet lengre enn den gamle postmannens leilighet.

I forhørsretten sier hans forsvarer at klienten lider av depresjon, melder BBC.

67-åringen ble postmann i 2001, og har hatt en fast rute i bydelen Brooklyn i New York de siste 11 årene.

Da postvesenets egne etterforskere konfronterte mannen om de uleverte brevene i bilen hans, skal han ha fortalt at disse har ligget der i et halvt år og noen dager, og at han ikke har levert posten på grunn av forskjellige personlige grunner.

Han er nå sluppet løs i påvente av at saken skal opp i retten. Løslatelsen forutsetter at han holder seg unna et overstadig alkoholforbruk.