'Postordre-brud' funnet drept i USA

Liket som ble funnet ved et indianerreservat i Washington viste seg å være en den savnede russiske Anastasia Solovena King (20). Ektemannen Indle King jr. (39) er arrestert for overlagt drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anastasia var den andre russiske kvinnen Indle King jr. hadde hentet fra Russland til å bli sin kone. Hun hadde vært hans kone i to år da hun ble meldt savnet i september. Et anonymt tips til politiet førte etterforskerne til liket av Anastasia, melder nyhetsbyrået AP.

Selv hevdet han at hun hadde bestemt seg for å bli igjen i Russland etter at de hadde vært på et treukers besøk til hennes familie i Kirgisistan. Men politiet fattet raskt mistanke til King jr.

Indle King jr. fortalte politiet at han hadde kranglet med sin kone på flyplassen i Moskva, og at hun hadde bestemt seg for å bli igjen i Russland. Men etterforskerne sjekket opplysningene, og fant ut at Anastasia og ektemannen begge var med flyet, og at de passerte tollen med ett minutts mellomrom.

Fortsatt hevder King jr. at han ikke visste at kona var med flyet. Det var venner av familien som meldte 20 år gamle Anastasia savnet.

King jr. ba om skilsmisse 21. august, fordi han mente kona gjemte seg for ham. Han mente at hun gjorde det for å hindre at hun fikk skilsmissepapirene. Anastasia King, skal ifølge rettsdokumentene, ha opplyst at hun ble utsatt for vold i hjemmet og hadde begynt å forberede en skilsmisse.

Tirsdag skal Anastasia Solovena King obduseres for om mulig å finne dødsårsaken.