Postran: - Truet med håndvåpen

Postkontoret på Helsfyr ble ranet lørdag formiddag, og to ansatte ble lagt i håndjern av de tre ranerne.

HELSFYR: Postkontoret på Helsfyr ble ranet lørdag formiddag, og dette har innsatsleder Kjell Jan Kverme å si om de mistenkte. Video: Line Fransson. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre menn tok seg inn på postkontoret på Helsfyr rundt 09.30 lørdag. Minst én av de tre gjerningsmennene hadde med seg en pistol, ifølge politiet, som lørdag ettermiddag fremdeles er på jakt etter de tre personene.

- De to på posten ble låst fast, ved hjelp av håndjern. Det er vanligvis politiet som bruker håndjern, så dette er ikke så vanlig. Det var generelt mye som var uvanlig med dagens ran, sier oppdragsleder Eirik Sannes ved Oslo politidistrikt, til Dagbadet.

Han fortsetter:

- Slike ran var et fenomen på 2000-tallet, og har vært sjelden siden. Så alt er annerledes enn vi er vant med. Vi jobber videre med saken, og ønsker ikke kommentere om det har kommet mange tips, sier han.

Ventet utenfor

Postkontoret på Helsfyr ble ranet like etter 09.30, melder Oslo-politiet på Twitter.

Operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet opplyser at politiet fikk meldinga klokka 09.40.

- Det har skjedd noen minutter i forkant av det, i forbindelse med at de ansatte kom på jobb. Da de møtte på jobb ble de trua av personer som, etter vår vurdering per nå, har venta på utsida av postkontoret, sier han til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer