Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Potensiell sammenslåing ryker for Telenor

Transaksjonen med asiatisk aktør ble for kompleks.

Sigve Brekke, konsernsjef i Telenor.
Foto: Eivind Yggeseth.
Sigve Brekke, konsernsjef i Telenor. Foto: Eivind Yggeseth. Vis mer

(Finansavisen): Axiata og Telenor har sammen valgt å avslutte diskusjonene om en mulig sammenslåing av deres telekom- og infrastruktureiendeler i Asia.

Det går frem i en melding fra Telenor fredag.

I løpet av de siste fire månedene har begge parter gjort due diligence og jobbet mot å komme til en avtale i løpet av tredje kvartal 2019, skriver Telenor i meldingen.

På grunn av noen kompleksiteter relatert til den mulige sammenslåingen, har partene blitt enige om å avslutte samtalene.

Begge parter mener at det er et sterkt strategisk rasjonale for diskusjonene og utelukker ikke at en transaksjon kan være mulig i fremtiden.

Telenor-aksjen faller 4,83 prosent til 176,45 kroner på Oslo Børs fredag.

Andre økonominyheter

Caroline Berg Eriksen satser på rørlegger
Fredly selger til Fredriksen

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling