PR-byråene imponert over Mette-Marit

PR-byråene skryter av Mette-Marit Tjessem Høibys første offentlige opptreden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjetil Try:

Reklameguru og PR-rådgiver

- Mette-Marit virket veldig rolig og veloverveid, i en situasjon som må ha vært svært vanskelig for henne. Hun imponerte meg, og virket som en meget moden, reflektert og forelsket jente.

- Hun var pent kledd, og var både passe avventende ved å la Haakon svare først, og viste sine egne meninger. Jeg merket også at hun var ikke redd for å komme med dem.

- De turde å være veldig private, samtidig som det ikke ble upassende.

Try synes pressekonferansen paret greide å få til en sjarmerende blanding av folkelighet og den verdighet som paret må holde.

- Jeg ble overrasket. Hun skled godt inn i rollen. Jeg har ikke noe problem med å se henne i rollen som en framtidig dronning.

Ole Christian Apeland:

Medierådgiver i Apeland informasjon og leder i Norske Informasjonsrådgivere, Ole Christian Apeland.

- Jeg synes det var bra. Det var ryddig gjennomført. Jeg synes hun framsto som sjarmerende, ærlig og ekte. Hun hadde gode svar, og klarte balansen mellom det planlagte og det spontane og ekte veldig bra.

- Ikke minst kontakten mellom de to viste at de er et samkjørt par. Også berøringene, blikkene og måten de spilte spørsmålene mellom seg på, var sjarmerende. De spøkte litt med hverandres svar, sier Apeland.

Apeland sier han fikk inntrykk av at paret er veldig glad i hverandre.

-Jeg tror de blir et fantastisk par. Dette var omtrent den perfekte lanseringen av en forlovelse. Det var helt åpenbart at de koste seg i hverandres selskap.

IMPONERT: - Hun virket som en meget moden, reflektert og forelsket jente, sier Kjetil try om Mette-Marit.