PR-rådgiver mistet flyet – raser mot SAS

Flyselskapet sier de skal ombooke flyginger til reisende under helgas streik. - Jeg har fortsatt ikke hørt noe, sier PR-rådgiver Bjørn B. Jacobsen, som selv skulle fly lørdag.

RETTER KRITIKK: - Vi forstår trykket, men dette er uansett en altfor dårlig kundeleveranse av SAS, sier PR-rådgiver i DestinasjonsKirurgene, Bjørn B. Jacobsen. Foto: Privat
RETTER KRITIKK: - Vi forstår trykket, men dette er uansett en altfor dårlig kundeleveranse av SAS, sier PR-rådgiver i DestinasjonsKirurgene, Bjørn B. Jacobsen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at SAS ikke klarte å bli enig med de norske, danske eller svenske pilotene endte det med storstreik for flyselskapet fredag. Lørdag ble 329 SAS-flyginger kansellert, noe som rammet nesten 34 000 passasjerer. Søndag blir ytterligere 587 avganger og 64 000 passasjerer påvirket av streiken.

Streiken er utenfor flyselskapets kontroll, mener SAS selv – som kommer til å avvise krav om kompensasjon med basis i EU-lover som måtte komme fra passasjerer.

I løpet av lørdag ettermiddag kunne flyselskapet imidlertid komme med en «gladmelding» til sine reisende. Under lørdagens Dagsrevy-sending på NRK sa kommunikasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen, at de ville ombooke flyginger for passasjerer.

- Sannhet med modifikasjoner

PR-rådgiver i DestinasjonsKirurgene og reiselivsekspert, Bjørn B. Jacobsen, skulle etter planen fly utenlands med flyselskapet i forbindelse med jobb klokka 11.15 lørdag formiddag, men han hadde lørdag kveld fortsatt ikke blitt kontaktet av selskapet.

- Jeg har verken hørt noe fra dem om ombooking eller hvilke muligheter jeg har for å komme meg av gårde, sier han til Dagbladet og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer