ÅSTEDET: I denne leiligheten i Ulstein kommune ble Preben Mikael Dimme (27) slått med en flaske. Han døde på sykehus av skadene. Foto:  Fridgeir Walderhaug / Dagbladet
ÅSTEDET: I denne leiligheten i Ulstein kommune ble Preben Mikael Dimme (27) slått med en flaske. Han døde på sykehus av skadene. Foto: Fridgeir Walderhaug / DagbladetVis mer

Preben Mikael Dimmen (27) døde av volden i Ulstein

Politiet frigir navnet på avdøde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sunnmøre politidistrikt frigir i dag navnet på den avdøde. Det var 27 år gamle Preben Mikael Dimmen fra Dimnasund i Ulstein kommune som døde etter voldsepisoden i går tidlig.

Dimmen ble slått med ei flaske, og døde senere av skadene på St. Olavs hospital i Trondheim.

Dimmen var aktiv supporter av fotballklubben Hødd. Supporterklubben Blåsarane stilte i blått under en minnestund i Ulstein kirke.

Tøff dag for kollegaene Dimmen jobbet i sju år på Kleven Verft i Ulsteinvik. De ansatte hadde en tøff dag på jobb i går.

- Dette var nok spesielt tøft for folk som jobbet tett med ham i mange år. Vi snakket sammen om hva slags reaksjoner man kan få etter å ha fått en slik beskjed, og hvordan vi skal ta vare på hverandre, sa ellen Klavsund i Kleven Verft til Dagbladet i går.

- Det vil bli mange tøffe dager framover, sa hun.

Erkjenner straffskyld Mannen som etter kort tid ble pågrepet av politiet etter hendelsen er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Han har erkjent straffeskyld.

Mannen er i 20-åra og av østeuropeisk opprinnelse.  

Siktede har fått oppnevnt advokat Torgeir Langva som forsvarer. Politiet bekrefter at de vil framstille siktede for varetektsfengsling i morgen torsdag.

Sunnmøre politidistrikt vil anmode om krimteknisk bistand fra Kripos, og det er forventet å få denne i løpet av denne uka.

(Dagbladet kommer med mer)