Preben og Sven stoppet med falske Finn.no-billetter

Nå er jule- og nyttårsferien ødelagt. - Lufthansa forsikret oss at billettene var ekte før vi kjøpte dem.

VISTE SEG Å VÆRE FALSKE: Kompisene Preben Tveit (22) og Sven Kristiansen (24) fra Bergen kjøpte det som viste seg å være falske billetter. De hadde forsikret seg med Lufthansa om at de var ekte, men da de skulle sjekke inn i dag sa Lufthansa at var ikke ekte likevel. Foto: Eirik Helland Urke
VISTE SEG Å VÆRE FALSKE: Kompisene Preben Tveit (22) og Sven Kristiansen (24) fra Bergen kjøpte det som viste seg å være falske billetter. De hadde forsikret seg med Lufthansa om at de var ekte, men da de skulle sjekke inn i dag sa Lufthansa at var ikke ekte likevel. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Preben Tveit (22) og Sven Kristiansen (24) fra Bergen så fram til varme strender i Thailand til jul og nyttår, men det ser ut til å bli tanken for de to kompisene, for da de troppet opp på Gardermoen i dag gikk det galt.

- Vi fant billettene på Finn.no til 5500 kroner per stykk som skulle selges grunnet sykdom. Vi fikk billettene tilsendt på mail før vi sendte pengene, så ringte vi Lufthansa og fikk bekreftet at billettene var ekte, sier Tveit til Dagbladet.

- Helt jævlig - Etter at alt virket sikkert og bekreftet overførte vi penger, men da vi kom på flyplassen fikk vi beskjed om at vi bare kunne glemme å reise til Thailand og at vi hadde blitt svindlet, forteller han videre.

Tveit sier de møtte flere andre på flyplassen som kunne fortelle at de hadde blitt svindlet.

- Til tross for at Lufthansa forsikret oss om at billettene var ekte og gyldige, er det total ansvarsfraskriving fra dem nå. Vi får ikke dekt hotell eller noen ting nå, sier han.

- Dette er helt jævlig. Vi har vært klar for å feire jul og nyttår i Thailand, og så står vi nå på Gardermoen og ikke vet hva vi skal gjøre. Det blir for dumt å dra hjem og anse pengene som tapt, slik Lufthansa sa vi måtte gjøre, sier Tveit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer