Premier Leauge i kveld

Solskjær kom på mållisten da United banket Sheffiel Wednesday i kveld. Også spillerne i Aston Villa og Leicester kan glede seg over sine resultater fra kvelden Premier Leauge-spill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Solskjær sørger for ett av fire mål da Manchester United slo Sheffield Wednesday hele 4-0 på hjemmebane i kveld.

Ole Gunnar kom inn som innbytter da det var 29 minutter igjen av kampen. Han sørget for sesongens første mål i det 84. minutt. Scoringen satt de 55 000 på tribunen virkelig pris på. Henning Berg spilte hele kampen for United.

Målkalaset startet da Scholes fikset 1-0 etter bare ni minutter. Så senere i første omgang var Yorke frampå og ordnet 2-0. Foruten Solskjær var det Andy Cole som sto for det tredje målet i kampen. Det kom i det 54. minuttet.

Flere jublet

Aston Villa møtte Everton og vant greit på hjemmebane. 3-0, etter 1-0 i pausen ble resultatet. Joachim,

Dublin og Taylor gledet de 30 000 tilskuerne med sine mål.

Leicester sørget for hjemmeseier over Coventry da Izzet satt et straffespark i motstandernes mål i første omgang. 1-0 ble også sluttresultatet.

Den siste kampen som ble spilt i den engelske ligaen i kveld var mellom Southampton og Leeds. Egil Østenstad visste veldig godt at Leeds manager og styreformann hadde et spesielt øye til den norske 27-åringen i kveld. Leeds-treneren har nemlig sagt han ønsker å gi omlag 38 millioner kroner for Østenstads tjenester på gressmatta.

Men Egil, og hans lagkamerat Claus Lundekvam innfridde ikke. Det ble 0-3 tap for klubben som leter etter en erstatter for Jimmy Floyd Hasselbank. Kanskje Leeds har funnet en bra erstatning allerede. Bridges sørget nemlig for å sette alle tre ballene bak Southamptons målmann i henholdsvis det 11., 51. og 72. spilleminutt.

Eirik Bakke fikk spille åtte minutter for Leeds, mens Alf-Inge Håland måtte slite benken hele kampen.