Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

President Karzais rådgiver fryktes drept

Ble angrepet av væpnede menn utenfor sitt hjem i Kabul søndag.

DREPT. Presidentens rådgiver og parlamentsmedlem Jan Mohammad Khan er drept i et angrep i et boligstrøk i Kabul, sa talsmann for politiet i Kabul, Hashmat Stanekzai søndag kveld. Foto: AFP/BANARAS KHAN/SCANPIX
DREPT. Presidentens rådgiver og parlamentsmedlem Jan Mohammad Khan er drept i et angrep i et boligstrøk i Kabul, sa talsmann for politiet i Kabul, Hashmat Stanekzai søndag kveld. Foto: AFP/BANARAS KHAN/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Presidentens rådgiver og parlamentsmedlem Jan Mohammad Khan er drept i et angrep i et boligstrøk i Kabul, sa talsmann for politiet i Kabul, Hashmat Stanekzai søndag kveld.

Khan var tidligere guvernør i den sørlige provinsen Uruzgan, og beskrives som en nær støttespiller til landets president Hamid Karzai.

Angrepet skjer kun dager etter at presidentens bror ble skutt og drept i sitt eget hjem.

- Kampen mellom de bevæpnede mennene og sikkerhetsstyrker pågår ennå, sa polititalsmann Hashmat Stanekzai til nyhetsbyrået Reuters søndag kveld.

Mohammad Khans advokat skal også ha blitt drept i angrepet. (NTB)