STENGTE AV FLYPLASS: Russlands president Vladimir Putin fikk hele flyplassen i St. Petersburg stengt av før han landet der tirsdag. Et SAS-fly på vei fra Arlanda ble ett av mange som måtte snu - da de fikk beskjed om at luftrommet var stengt. Foto: NTB Scanpix
STENGTE AV FLYPLASS: Russlands president Vladimir Putin fikk hele flyplassen i St. Petersburg stengt av før han landet der tirsdag. Et SAS-fly på vei fra Arlanda ble ett av mange som måtte snu - da de fikk beskjed om at luftrommet var stengt. Foto: NTB ScanpixVis mer

President Putin fikk SAS-fly til å snu - ville være alene på flyplassen

- Jeg har aldri vært med på noe lignende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Russlands president Vladimir Putin skulle lande i St. Petersburg tirsdag, fikk han hele flyplassen til å stenge. Et SAS-fly måtte returnere til Stockholm, slik at presidenten fikk være aleine på en av landets største flyplasser.

Det skriver den svenske avisa Expressen.

- Jeg har faktisk aldri vært med på noe lignende, i alle mine år er. Vi var litt sjokkert, vi lo og synes det var festlig, sier en ansatt på Arlanda til avisa.

SAS-flyet på vei fra Arlanda ble bare ett av mange som måtte snu på vei til den nord-vestlige byen. Like før de skulle lande ble passasjerer fortalt at de måtte snu - Putin hadde stengt flyplassen.

- Det stemmer at russiske myndigheter meddelte at luftrommet var stengt, men jeg vet ikke hvorfor. Dagen etter fikk vi fly med et ekstra stort fly til St. Petersburg for å få plass til alle passasjerene, sier Rebecka Södergren i SAS presseavdeling til avisa.