<strong>BESKUTT:</strong> Bussen pressefolkene satt på er tydelig merket etter å ha blitt truffet av skudd. Til alt hell skal ingen ha blitt truffet av skuddene. Foto: NTB scanpix
BESKUTT: Bussen pressefolkene satt på er tydelig merket etter å ha blitt truffet av skudd. Til alt hell skal ingen ha blitt truffet av skuddene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Pressebuss angrepet i Rio

Drama i Rio.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge det brtiske nyhetsbyrået Press Association skal en buss med pressefolk ha blitt beskutt i natt norsk tid.

Bussen var på vei fra området Deodoro, nordvest for sentrum, til mediesenteret i området Barra i Rio de Janeiro.

Svenske Expressen har vært i kontakt med nyhetsbyrået, som forteller at en av deres fotografer var tilstede på bussen da den ble beskutt.

Ingen skal ha blitt truffet av skuddene, men en person skal ha blitt skadet av glassbiter fra de knuste vindusrutene.

Nyhetsbyrået Reuters skriver at bussen var på vei fra basketarenaen da den ble truffet av to skudd.

- Vi ble skutt på. Vi kunne høre skuddene, sier Sherryl Michaelson, som jobber for en basketpublikasjon i Rio.

BBC på sin side skriver at bussen ikke ble beskutt, men at det ble kastet stein mot den. De oppgir ikke hvem som er kilden til opplysningen.

- Vi har ikke klart å bekrefte hva slags prosjektil som traff bussen. Vi ønsker ikke å spekulere, sier talsperson for OL-komiteen Mario Andrada.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer