Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pakistan

Pressekonferansen gikk ikke helt som planlagt

Ministeren fikk katteører og værhår på direktesending.

KATTEØRER: Pressekonferansen ble strømmet live på sosiale medier. Foto: Farooq Naeem / AFP / NTB Scanpix
KATTEØRER: Pressekonferansen ble strømmet live på sosiale medier. Foto: Farooq Naeem / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige uke holdt regionalminister i det nordvestlige Pakistan, Shaukat Yousafsai, en pressekonferanse for å holde lokalbefolkningen oppdatert på saker i distriktet.

Pressekonferansen ble også strømmet direkte på partiets offisielle Facebook-sider. Der var det noe helt annet enn de politiske sakene som fanget folks oppmerksomhet. Vedkommende som filmet hadde satt på et kattefilter, slik at Yousafsai og de andre politikerne ble kringkastet med søte katteører og værhår.

Reaksjonene strømmet raskt inn fra folk som så på seansen. Videoen ble seinere slettet, men skjermdumper fra sendinga har gått verden rundt i helga under emneknaggen #BandaBilliBanaHuaHai.

Partiet skriver i en uttalelse på Twitter at deres eget sosiale medier-team anses å være de fremste pionerene innen sosiale medier i Pakistan, men at det her har skjedd en «menneskelig svikt».

- Alle nødvendige tiltak har blitt iverksatt for å hindre liknende hendelser i framtida, skriver de.

Yousafsai later imidlertid til å ta det hele med knusende ro.

- La oss ikke ta alt så seriøst. Jeg var ikke den eneste, de to som satt ved siden av meg hadde også kattefilter, sier han til nyhetsbyrået AFP.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!