Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Presset av Lottomillionær

Et ransoffer og en tidligere Lotto-vinner står bak utpressingsforsøket mot Mille Marie Treschow og Rimi-Hagen, mener politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av de to utpressingssiktede vant 1,5 millioner kroner i Lotto på 80-tallet, skriver VG. Men pengene tok slutt, blant annet skal 49-åringen ha lånt ut penger som han aldri fikk igjen.

Den andre siktede i saken, en 48 år gammel tidligere drosjesjåfør, er arbeidsufør etter et ransforsøk. Mannen mistet jobben etter ranet, i tillegg mistet han førerkortet for råkjøring for kort tid siden.

I går ble begge varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll, men begge har påkjært kjennelsen fra Larvik tingrett.

Ifølge drosjesjåførens forsvarer har han innrømmet at han skrev brevene på grunn av pengemangel, skriver avisa. Han anket varetektsfengslingen av helsemessige årsaker.

Den tidligere Lottomillionæren nekter enhver befatning med den spesielle utpressingssaken. Han hevder at mistanken mot ham er grunnløs. Ifølge politiet er det han som har sittet inne med private opplysninger om Treschow-familien, en av hans nære familiemedlemmer skal være en omgangsvenn av Larviks førstefamilie. Lottovinneren legger skylda på kameraten og hevder han misbrukte opplysningene. Den tidligere drosjesjåføren hevder at Lottovinneren var med på utpressingen og postet brevene.

LOTTO-UTPRESSER: Milliardærparet skal ha blitt forsøkt presset av en tidligere Lottomillionær.