Presset ble for stort

- Fysisk reaksjon på tung arbeidsbelastning.

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) I går ettermiddag ble det kjent at Knut Storberget er sykmeldt. Justisministeren ble brått dårlig onsdag kveld, og en ambulanse kjørte ham til Aker sykehus.

- Tung arbeidsbelastningArbeiderpartiet varslet i går at de ville komme med flere detaljer i dag, og nå har Justisdepartementet kommet med følgende pressemelding:

«Oslo universitetssykehus, Aker opplyser at justisminister Knut Storberget har hatt en fysisk reaksjon på tung arbeidsbelastning over tid. Han er sykmeldt i to uker. Han er skrevet ut av sykehuset i dag. Tilstanden er etter forholdene bra.»

Det har stormet rundt Storberget i vinter, etter flere kontroversielle saker i Justisdepartementet. En av dem statsråden har kjempet mot er Arne Johannessen i Politiets Fellesforbund. I går la imidlertid Johannessen stridsøksen til side for å ønske Storberget god bedring.

- Ekstremt press- Det ingen tvil om at justisministeren har vært under et ekstremt press som må ha vært tøft og belastende. Nå får vi håper det ikke er noe alvorlig og at vi kan fortsette med å løse alle utfordringene vi har i politiet, sa Johannessen til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer