Presset Gullit får trøst

Englands landslagssjef Kevin Keegan gir i dag sin støtte til en presset Newcastle-manager Ruud Gullit. - Jeg regner med at han får laget på rett kjøl igjen, sier Keegan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nettavisen Sporting-Life som melder at Keegan har stor sympati med nederlenderen Ruud Gullit. Newcastle har tre tap og en uavgjort på de fire første kampene og ligger tredje sist på tabellen.

- Jobben Gullit har foran seg, er ikke lett. Han kom inn på et ugunstig tidspunkt, stallen var stor og lite homogen, sier Keegan som selv var Newcastle-manager fra 1992-97.

- Kenny Dalglish var innom i et års tid og prøvde å bygge sitt eget lag før han forsvant. Gullit har hittil ikke klart å finne spillerne han vil satse på, og har en bred stall. Det tøffeste for en manager er ikke å kjøpe spillere, men å kvitte seg med dem, sa Keegan.

- Jeg har stor sympati med managere som havner i en slik situasjon, uansett hvem det er. Men takhøyden var stor i Newcastle da jeg var der, og den er det ennå. Klubben er åpen, og jeg regner med at Gullit får laget på rett kjøl igjen, avsluttet Kevin Keegan.

Gullit har også kommet på kant med Alan Shearer, som også er betrodd landslagskaptein for England. Keegan støtter også Shearer, og står på at den normalt så pålitelige måljegeren fortsatt er en viktig mann for landslaget til tross for sviktende form den siste tiden.

(NTB)