Presset til å beklage

I internmeldingen Tormod Hermansen sendte ut i Telia/Telenor etter styrevedtaket om mobilhovedkontoret, gikk han for langt i å slå fast at vedtaket er ugyldig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble Hermansen nødt til å slå retrett, og beklage det han beskriver som «en noe uheldig ordlyd».

Av de svenske eierne og styreformann Jan-Åke Kark er internmeldingen tolket slik at Hermansen nekter å iverksette et vedtak styret har fattet. Det er avskjedsgrunn.

«Uheldig»

I gårsdagens pressemelding presiserer Hermansen at han dersom det blir avklart at vedtaket som ble gjort med Jan-Åke Karks dobbeltstemme viser seg å bli det endelige, vil dette bli iverksatt omgående.

«I den internmelding som ble sendt ut dagen etter styremøtet, søkte jeg å gjøre dette klart. Meldingen fikk beklageligvis en noe uheldig ordlyd som gjør at noen kan ha misforstått dithen at jeg ikke ville iverksette styrets beslutninger. Det sier seg selv at når avklaring har funnet sted, vil det vedtak som måtte være endelig bli iverksatt så snart det er praktisk mulig» , heter det videre.

Bombastisk

I meldingen som gikk til teleselskapets ansatte, innleder Hermansen med at vedtaket var å anse for ugyldig, og fortsatte med at arbeidet med å iverksette vedtaket ikke ville starte før eierne hadde bestemt hva de skulle gjøre. Han var med andre ord litt for bombastisk i ordlyden.

<B>UHELDIG: </B>Tormod Hermansen måtte gå ut og beklage ordlyden i internmeldingen han dikterte etter styrevedtaket.