Venstres landsmøte

Presset Trine talte til Venstre etter internt opprør

Skei Grande legger fram planen for valget.

PRESSET: Det var en presset, men offensiv Trine Skei Grande som talte til Venstres landsmøte i Ålesund.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
PRESSET: Det var en presset, men offensiv Trine Skei Grande som talte til Venstres landsmøte i Ålesund. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som lyn fra klar himmel runget kritikken mot Venstre-leder Trine Skei Grande i Dagbladet i dag.

Venstres Abid Raja varslet oppvask på landsmøtet i helga etter partilederens kalde skulder mot Frp tidligere denne uka. Han har klokkeklar på at Venstre tjener på et samarbeid med Frp, og var dypt uenig med kursen partileder Trine Skei Grande legger for valget 2017.

Til tross for kritikken, og den mulige oppvasken, så var det en offensiv Trine Skei Grande som tok til talerstolen på Venstres landsmøte. Hun åpnet talen uten å nevne utspillet fra Raja.

- Det er deilig å være tilstede på et landsmøte som har troa på framtida. Vi står i en kamp. En kamp som går rett inn mot Venstres idegrunnlag. En kamp mellom dem som vil modernisere samfunnet og de sterke kreftene som vil se bakover og drømme om hvordan verden så ut før. Det er vår tids sivilisasjonskamp, sa hun.

Morna Siv?

Under landsmøtet skal Skei Grande få med seg partiet på hvilken strategi de skal velge dersom det blir borgerlig flertall etter valget, og kan vente seg motstand fra nettopp Raja, som ikke ønsker at Venstre vender Frp regjeringsryggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer