Prest når det gjelder

Kjell Magne Bondevik har det travelt som åndelig manager for Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KJELL MAGNE BONDEVIK

er en travel mann. Denne uka ble det kjent at presten Bondevik står foran en meget hektisk vår og sommer, da det er opptil flere par som skal vies av selveste statsministeren. Førstepar ut er tidligere SV-leder Erik Solheim og hans tilkommende Gry Ulverud. Deretter står landslagsspiller i fotball Solveig Gulbrandsen og hennes kjæreste Espen Andreassen for tur. Seinere skal Bondevik vie sin datter Hildegunn, og hun skal som kjent gifte seg med pappas tidligere livvakt. Giftermål står blant livets aller hyggeligste begivenheter, men det må være spesielt at et lands statsminister er aktiv på et slikt nivå hva gjelder å foreta vielsene.

LIKE FØR PÅSKE

utmerket Bondevik seg som medierådgiver, eller redaktør, som Dagsnytt-sjef i NRK Per Anders Johansen kalte det. Anledningen var et utspill fra Statsministerens kontor mot nettopp Dagsnytt-redaksjonen vedrørende det som ble kalt en ny og beklagelig tendens fra nevnte nyhetsredaksjon. Den beklagelige tendensen handler om at Statsministerens kontor mener nyhetsredaksjonen i det hvite hus på Marienlyst bevisst holder tilbake informasjon fra regjeringen for å skape mer dramaturgi i sine sendinger. Nå er det et velkjent mediegrep å redigere sitt stoff på en slik måte at all informasjon nødvendigvis ikke pøses ut samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer