Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prest og healer mot spøkelse i barnehagen

En barnehage i Ålesund kontaktet en healer for å bli kvitt det de ansatte mener er et spøkelse. Deretter ønsket de at en prest skulle velsigne barnehagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Et medium ble kontaktet for å rense barnehagen ved fjernhealing, viser et internt møtereferat Sunnmørsposten har fått tak i. I det samme referatet står det at styreren skulle kontakte prest for å få velsignet barnehagen.

Av frykt for å skremme foreldre fra å ha barna i barnehagen, skal de ansatte ha blitt bedt om å ikke si noe om saken.

Flere opplever det som ubehagelig å jobbe i barnehagen, og en ansatt forteller at barna har sett noen som ikke er der. Også ansatte har lagt merke til uforklarlige fenomener, som dører som går opp og en middels høy mann i rutete skjorte.

- Det er en som står og ser på en, men så forsvinner, forteller en kvinne.

Ledelsen sier det må være en feil i møtereferatet og nekter for at de skulle kontakte prest. At noen har kontaktet healer etter uforklarlige hendelser, bekrefter de derimot. Verneombudet forteller om lys som er slått av, men likevel står på, og om dører som plutselig åpner seg. Hun sier ansatte har spøkt med at de må gå to og to sammen enkelte steder i barnehagen.

- Dette har vært sagt på spøk, bedyrer styreren og sier det ikke er grunn til å tro at det foregår noe unormalt.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!