Prest stakk av med bruden

Først hjalp presten det forlovede paret å gjøre klart til bryllupet. Deretter ble han sammen med den vordende brud. Den forsmådde brudgommen hadde fattet mistanke, men trodde presten var impotent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Laura O'Shea (26) og Carl Varey (27) hadde vært sammen i tolv år. De hadde fire barn, og var klare til å bli smidd i hymens lenker. Derfor tok de kontakt med presten Frank Meehan (36). Han skulle vie dem. Bryllupet ble planlagt, og det skulle stå i St James' Church i Hyde, Greater Manchester i England.

Det forlovede paret og presten ble gode venner, skriver The Mirror.

Presten døpte parets barn, og Carl hjalp til med å samle inn penger til kirka. Men så ble idyllen brutt. Carl syntes presten og forloveden hans traff hverandre litt for ofte. Han fant ut at de også møttes mens Laura jobber kveldsskift på et trykkeri, og mistanken ble styrket da Laura plutselig fikk en gullring av presten. Da Carl tok opp spørsmålet med presten, forklarte kirkens mann at han var impotent og at han aldri ville skade forholdet til Laura og Carl. Men forholdet hadde allerede fått riper. Carls mistanke førte til at han og forloveden begynte å krangle. De avbrøt bryllupet, men prøvde å ordne opp i forholdet ved å dra på ferie sammen. Så fortalte Laura at hun og presten hadde et forhold.

- Hun sa at Frank skulle fratre som prest, og at de skulle flytte sammen, sier en forfjamset Frank til The Mirror.

- Neste dag oppsøkte jeg Frank for å fortelle ham om Lauras følelser. Da sa han at han var forelsket i henne. Laura hadde fortalt det til sin familie, og presten hadde sagt det til sin.

I går offentliggjorde presten hvorfor han sa fra seg presteembetet.

- Jeg har trukket meg utelukkende av den grunn at jeg har mistet motivasjonen til å være prest, skriver han.