Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Primal Scream tatt med kokain

To Primal Scream-medlemmer ble natt til i går pågrepet med både kokain, hasj og marihuana på seg. De var også åpenbart påvirket av narkotika under den store Lollipop-festivalen i Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter kriminalinspektør Thomas Thörnqvist overfor Expressen.

- De hadde både hasj, marihuana og kokain på seg. De var åpenbart påvirket, men hvilke stoffer de hadde tatt, er ikke klart, sier Thörnqvist.

Natt til i går tok politiet urin- og blodprøver av de to medlemmene, som ble arrestert sammen med en tredje person tilknyttet Primal Scream. I går ble de imidlertid løslatt.

Primal Scream-vokalist Bobby Gillespie, som tidligere har fortalt om sitt heroinmisbruk, er ikke blant dem som ble arrestert. Da han ble konfrontert med at to i hans band var pågrepet av politiet, reagerte han slik:

- Dra til helvete.

Primal Scream-arrestasjonen er ikke den eneste narkosaken på den svenske festivalen. Jamiroquai-vokalisten Jay Kay brølte fra scenen at publikum ikke skulle bry seg om narkotikapolitiet.

- Kom heller bak scenen og gi oss litt, sa Kay foran tusenvis av tilskuere.

Etter noen låter gjentok han sin misnøye over hvor vanskelig det er å få tak i narkotika i Sverige.

- Her kommer vi som engelskmenn til Sverige og vi får ikke tak i mariuhana. Hvordan skal vi overleve? spurte han fra scenen.

Lollipop-sjef Håkan Waxegård er fortvilet etter helgas narkotikaskandale.

- Det er bare beklagelig og sørgelig, sier han.