<strong>BISATT:</strong> Superstjerna Prince er blitt kremert. En liten gruppe familie, venner og musikere feiret livet hans i en privat seremoni, opplyser en talsperson. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/NTB Scanpix
BISATT: Superstjerna Prince er blitt kremert. En liten gruppe familie, venner og musikere feiret livet hans i en privat seremoni, opplyser en talsperson. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/NTB Scanpix Vis mer

Prince kremert og bisatt i privat seremoni

Dødsårsaken fortsatt ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Superstjerna Prince er blitt kremert. En liten gruppe familie, venner og musikere feiret livet hans i en privat seremoni, opplyser en talsperson.

I en pressemelding opplyser talskvinne Yvette Noel-Schure at seremonien fant sted lørdag, og at den endelige lagringsplassen for asken etter Prince vil være privat.

Hun skriver også at dødsårsaken fortsatt er ukjent, og at det vil ta minst fire uker før resultatene av undersøkelsene blir offentliggjort.

Prince ble funnet død i sitt hjem torsdag morgen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer