Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prince Michael Junior

LONDON (Dagbladet): Michael Jackson har kalt sin nyfødte sønn Prince. Det skal skyldes at han regner seg som «popens konge», og sønnen blir automatisk «popens prins».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sønnens fulle navn er Prince Michael Junior. Det er en venn av popstjernen som sier til det britiske bladet OK! at Michael Jackson regner seg som popens konge.

Michael Jackson selv forklarer at både bestefar og oldefar ble kalt Prince, så han bare fortsetter en familietradisjon. Michael Jackson stilte opp og lot seg fotografere sammen med den fem uker gamle babyen og moren Debbie Rowe. OK! betalte ti millioner kroner for eneretten til bildene.

Michael Jackson forteller i intervjuet med OK! at han ønsker at gutten skal leve et normalt liv. Michael Jackson selv har slett ikke levd noe normalt liv. Han har hatt utallige ansiktsoperasjoner, han sover i en surstoffbeholder og går rundt med en svart maske for ansiktet.

Både Michael Jackson og Debbie hevder at de er forelsket i hverandre og at ekteskapet står sterkt.

Debbie Rowe har avvist påstander om at hun ble kunstig befruktet og at hun skal bli betalt en stor sum for å gi fra seg barnet til Michael Jackson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media