Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prins Charles møtt av toppløse dansere

Mye moro for prinsen på Australia-tur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Joda, du leste riktig: Prins Charles ble møtt av toppløse dansere, da han ankom Alice Springs i Australia i dag, melder nyhetsbyrået Reuters.

Det var australske urinnvånere, aboriginer, som ville ønske prinsen velkommen og ære ham på denne måten med tradisjonell dans.

Og ikke nok med det, den øvrige lokalbefokningen i Alice Springs er i gang med å arrangere et skikkelig utdrikkingslag for prinsen, som skal gifte seg med Camilla Parker Bowles 8. april i år.

I baren Bojangles var lokalbefolkningen i full gang med å forberede festen, i det deres kommende konge ankom byen. Selv om Charles skal oppholde seg i Alice Springs i mindre enn fem timer håper lokalbefolkningen å kunne gi ham en ordentlig fest.

- Vi kommer ikke til å barbere øyenbryn eller tape ølbokser på folk. Det blir bare litt anstendig moro med litt frekk australsk humor, sier barsjef Chris Vaughan til Reuters.

Baren har endog fått låne en rød løper til prinsens besøk.

- Det er en klar mulighet for at han vil komme. Selv om det bare blir for noen minutter hvor han dropper innom og sier \'g\'day og tar en rask sherry eller en kald øl, sier bystyremedlem Ernie Nichols.

- Tenk på hva det vil gjøre for Charles\' image, for akkurat nå er han på full fart nedover en berg-og-dalbane i en million kilometer i timen, sier han.

Festarrangørene har fått massevis av tilbud fra folk som ønsker å bidra med underholdning, inkludert nakne kvinner som hopper ut av kaker.

- Kvinner vil gjøre alt mulig for Charles, sier Nichols.

<B>MORET SEG: </B>Prins Charles later til å hygge seg på Australia-turen, og var i et usedvanlig godt humør på flere av bildene. Her ler han og peker mot fotografene.
<B>TRADISJONELL DANS: </B>Urinnvånerne i Alice Springs æret prinsen med en tradisjonell dans.
<B>SATTE PRIS PÅ MOTTAKELSEN: </B>Prins Charles takket for urinnvånernes mottakelse.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!