Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prins Charles skulket bryllup

Fornærmet på Camillas vegne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Charles gjorde alvor av trusselen og holdt seg borte da hans fadderbarn Edward van Cutsem giftet seg lørdag. Charles var rasende over at han ikke fikk dele kirkebenk med sin elskerinne Camilla Parker-Bowles.

I protest mot at kjæresten skulle forvises til en plass langt bak i domkirken i Chester nordvest i England, meldte den britiske tronfølgeren avbud til bryllupet. I stedet brukte han lørdagen til å besøke familiene til britiske soldater som gjør tjeneste i Irak.

Edward van Cutsem ble viet til Lady Tamara Grosvenor, som er datter av den styrtrike hertugen av Westminster. Paret har kjent hverandre siden barndommen, og ble viet i nærvært av rundt 650 gjester i katedralen som er et praktbygg med røtter tilbake til middelalderen.

Charles' sønner William (22) og Harry (20) var på plass i Chester, der de fulgte de andre gjestene til de riktige plassene i katedralen.

- Gift deg med meg, William, ropte begeistrede ungpiker utenfor kirken.

Ifølge London-avisen Daily Telegraph har William vært single en stund. Lillebror Harry har på sin side vært i klammeri med pressen, og nekter ifølge BBC å be om unnskyldning for at han nylig kom i klammeri med en pressefotograf utenfor en nattklubb i London.

(NTB)

I GODE OG ONDE DAGER: Lady Tamara Grosvenor og Edward van Cutsem utenfor Chester Cathedral. De to kommer fra noen av Englands aller rikeste familier.
FORNÆRMET: Prins Charles droppet bryllupet og valgte å møte barna og familiene til britiske soldater i Irak.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media