Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prins Charles var en dårlig elsker, syntes Diana

Den britiske tronarvingen prins Charles greide aldri å tilfredsstille sin kone Diana seksuelt. Hun mistenkte ham for å ha det for travelt med andre kvinner, sa prinsessen i et intervju spilt inn flere år før hun døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Diana mistenkte også noen ved hoffet for å stå bak drap på en politimann i den kongelige eskortetjenesten, som hun hadde et forhold til.

Påstandene settes fram i et intervju som det amerikanske fjernsynsselskapet NBC sendte tirsdag morgen, norsk tid.

- Charles hadde visst ikke særlig behov for sex med meg. Det så ut til å holde med en gang hver tredje uke eller deromkring, og jeg kunne ikke la være å tenke at det var et mønster i oppførselen hans, sa hun i intervjuet.

Camilla

- Det var en dame han pleide å treffe en gang hver tredje uke før vi møtte hverandre, tilføyde Diana. Dette tolkes som en henvisning til Camilla Parker Bowles, prinsens daværende gamlekjæreste som nå er hans samboer.

Diana fortalte også at hun gikk til sin svigermor dronning Elizabeth og gråtende spurte hva hun skulle gjøre.

- Jeg vet ikke hva du skal gjøre. Charles er håpløs, svarte dronningen, som ifølge Diana virket ufølsom og uten vilje til å hjelpe.

Den unge og vakre - men nedbrutte - prinsessen forelsket seg i politimannen Barry Mannakee, som omkom i en motorsykkelulykke i 1987.

- Forholdet ble oppdaget, han fikk sparken og så døde han - og jeg tror han ble drept, tilføyde Diana.

Krangel

Intervjuet med disse uttalelsene ble innspilt i 1992 og 1993 av Peter Settelen, som ga henne undervisning i stemmebruk. Settelen skal ha solgt dem til NBC etter en juridisk krangel med Dianas familie.

- Disse opptakene ble gjort i Dianas egen stue, de ble holdt skjult i mange år etter hennes død og var gjenstand for en mange måneder lang strid i britiske rettssaler. De viser en helt annen prinsesse enn den offisielle og formelle framstillingen, sier en NBC-talsmann.

Prins Charles og prinsesse Diana giftet seg i 1981. De fikk sønnene William og Harry før de ble skilt i 1996. Diana og hennes elsker Dodi al-Fayed omkom sammen med parets sjåfør i en bilulykke i Paris i 1997. (©NTB)

<B>NYTT FRA DIANA:</B> Aktuell som alltid.
DÅRLIG EKTEMANN:</B> Prins Charles.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media