Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Prins Charles vil gi Elton John i gave

TRONDHEIM (Dagbladet): Prins Charles ønsker å ha med seg selveste Elton John som bursdagsgave til feiringen av kong Harald og dronning Sonjas 60-årsdager i Trondheim 21. juni. Den hemmelige artistgaven skal pakkes ut på scenen under den kongelige varieteen i Olavshallen. og

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er jubilantene som selv har ønsket seg en kulturell bursdagsgave fra de kongelige gjestene.

I tillegg har kongehusene i Spania, Danmark og Sverige lovt å ta med seg en verdensartist.

Fordi artistene skal pakkes ut som overraskelser på scenen, er navnene forsøkt holdt hemmelig, men Dagbladet vet at prins Charles ønsker å ha med seg superstjernen Elton John.

Det arbeides nå med å få på plass alle detaljer i avtalen med artisten.

De to norske verdensnavnene Liv Ullmann og Arve Tellefsen er plukket ut til å lede den kongelige varieteen.

Av norske navn på artistlista finner vi Morten Harket, Secret Garden, The Brazz Brothers med David Peaston og Nidarosdomens guttekor.

200 barn fra musikkskolen i Trondheim vil medvirke under den en og en halv time lange varieteen, og et ti manns husorkester skal spille under ledelse av Geir Langslet.

Forestillingen begynner kl.18.30 i Olavshallen lørdag 21. juni, og den vises på NRK-TV og i nordvisjon kl. 21 samme kveld. Selv om samtlige artister stiller uten honorar, er dette en kostbar forestilling. Billettprisene er derfor så pass høye som fra 500 til 2500 kroner.

- Alle i salen skal betale for sine plasser, også Trondheim kommune. Det fører til, med dette prisnivået, at det blir en forholdsvis beskjeden delegasjon, smiler ordfører Marvin Wiseth. Billettene til cirka halve Olavshallen, cirka 600 i tallet, ble lagt ut for salg til publikum i går. Overskuddet av forestillingen skal gå til gatebarn i Brasil, nærmere bestemt til den norske organisasjonen Casa Emanuel.