Prins Edward skor seg på Dianas død

LONDON (Dagbladet): Prins Edward skal i følge dagens News of the World ha solgt en sjokkdokumentar om prinsesse Dianas liv, og tragiske død, til den amerikanske fjernsynsstasjonen CBS for 2,5 millioner kroner. Dette for å redde sitt eget skrantende tv-produksjonsselskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Edward hadde ikke tid til å pleie noen omgang med sin svigerinne mens hun var i live, men nå vil han gjerne tjene penger på hennes tragiske død. Dette kommer til å såre og skape mye ondt blod for Dianas to sønner, Harry og William, sier Dianas venner i følge søndagstabloiden News of the World.

En flopp

Prins Edwards produksjonsselskap blir av britiske tv-eksperter sett på som en stor flopp, som siden starten ikke har evnet å tjene penger.

I følge News of the World er det siste sønnene til Diana nå trenger at deres onkel skal utnytte deres avdøde mor for å redde stumpene av et selskap som er i ferd med å synke.

Paparazzi

-Prins Edward, sammen med sine far og søster, gjorde alt som sto deres makt for å gjøre Dianas liv, og hennes posisjon som inngiftet prinsesse, utrolig vanskelig, sier nære venner av Diana til News of the World.

Dokumentarfilmen, som skal være solgt til CBS, skal også inneholde en kraftig kritikk av fotografene som var i hælene på prinsesse Diana og Dodi Fayed den fatale Paris-natten i 1997. Saken mot fotografene ble henlagt av fransk påtalemyndighet.

Kjendiser

Prins Edward produksjonsselskap skal i følge News of the World, ha intervjuet flere kjendiser om deres erfaringer med de ekstreme kjendisfotografene. Deriblant Tom Cruise, Nicole Kidman og Brad Pitt.

-Problemet er at dette er prinsens vendetta, og det virker som om han bruker kjendiser for å selge filmrettighetene i USA, sier kilder til avisen News of the World.

AUGUST 1997: Prinsesse Diana og Harrods-arvingen Dodi Fayed omkom i en tragisk bilulykke i Paris. Spekulasjonene om hvorfor de omkom raser stadig.